Download YAC

YAC (de asemenea, cunoscut sub numele simplu de Yet Another Cleaner / YAC PC Cleaner) este un utilitar proiectat pentru a elimina elemente malware comune, browser hijacks, viruși și alte adware inutile ce s-ar putea găsi instalate pe computer. Programul dispune de o interfață foarte modernă ca aspect, fiind ușor de utilizat și intuitiv. Prin utilizarea YAC, puteți verifica browser-ul, setările paginii de start și setările de căutare. În plus, în fila Home, puteți examina computerul, activa și dezactiva protecția de start, inițială, performanța computerului.

Cu YAC puteți detecta pur și simplu virusi și adware în secțiunile funcționale „Virus Detection” și „Adware Cleanup”. Puteți detecta, de asemenea, virusi și amenințari necunoscute cu Quick Scan, Full Scan și modele personalizate de scanare sub tab-ul Virus Detection„.

In plus, YAC a mai fost conceput pentru a monitoriza rețeaua de internet și de a gestiona aplicațiile sau software-ul instalat pe computer. Însumând toate caracteristicile integrate în acest program, putem lesne afirma că YAC este mult mai capabil decât unele dintre cele mai cunoscute programe antivirus sau antimalware și servicii de mentenanță. Este, de asemenea, gratuit și poate fi descărcat, instalat și utilizat în condiții de siguranță.

YAC
Download YAC
Version: 5.4.58
250 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.yac.mx/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014