Download WorldUnlock Codes Calculator

WorldUnlock Codes Calculator e unul dintre cele simple programe de decodat telefoane pe care le veți întâlni. Interfața acestuia este simplă și împărțită în trei secțiuni. De la stânga la dreapta: selector de fabricant și model, panoul de afișare a codului de deblocare a rețelei în cealaltă jumătate a interfeței, iar imediat sub acesta se află cea care găzduiește butoanele Calculate, Options, Help, About și Exit.

Telefoanele pot fi decodate cu WorldUnlock Codes Calculator urmând instrucțiunile afișate de program după selectarea fabricantului și modelului, cu ajutorul codului calculat automat. E simplu de folosit, este gratuit și compatibil cu toate sistemele de operare Windows.

Pentru utilizarea sa trebuie să descărcați și DLL-ul la care se face referire aici, în caz contrar programul va raporta o eroare și nu va putea fi utilizat. Cei mai trebuie menționat e că poate decoda doar modelele aflate în listă, așadar, dacă al vostru nu se numără printre acestea, va trebui sa încercați o altă metoda de deblocare a rețelei.

WorldUnlock Codes Calculator
1842 Downloads
Detalii
Autor URI:gsmevolution.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:februarie 12, 2013