Download WirelessKeyView

WirelessKeyView este capabil a recupera toate cheile de securitate ale rețelelor fără fir, respectiv parole (WEP / WPA) stocate în computer de serviciu Wireless Zero Configuration” din Windows XP, sau WLAN AutoConfigdin Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows Server 2008 Acesta vă permite să salvați cu ușurință toate cheile într-un fișier text, html, XML, saucopiați o singură cheie în clipboard. Puteți exporta, de asemenea, cheile rețelei wireless într-un fișier pentru a fi folosite într-un alt calculator.

Acest utilitar este gratuit și poate fi distribuit n orice mod, atâta timp cât tu nu se percepe nimic pentru acest lucru și nu se vinde sau distribuie ca parte a  produsului comercial. În cazul distribuirii acestui utilitar, trebuiesc incluse toate fișierele din pachetul de distribuție, fără nici o modificare.

Unele programe antivirus pot detecta utilitarul WirelessKeyView ca fiind infectat cu troian sau virus, însă dezvoltatorii de la NirSoft ne asigură de faptul că este o alertă fals-pozitivă.


WirelessKeyView
4187 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.nirsoft.net
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014