Download WhoCrashed

Ori de câte ori un computer care execută Windows repornește brusc fără afișarea niciunei notificări sau BSOD, primul lucru la care ne gândim de multe ori, este un eșec hardware. În realitate, cele mai multe accidente sunt cauzate de drivere de dispozitiv care funcționează necorespunzător și/sau modulele kernelului. În cazul unei erori de nucleu, cele mai multe calculatoare care rulează Windows nu prezintă un ecran albastru, cu excepția cazului în care sunt configurate să facă acest lucru.

WhoCrashed arată driverele responsabile de căderea sistemului printr-un singur clic. În cele mai multe cazuri se poate spune exact care au fost driverele care au provoacat căderea sistemului. Programul face analizacrash dump” și prezintă toate informațiile colectate într-un mod ușor de înțeles.

În mod normal, sunt necesare abilități de depanare și un set de instrumente de speciale pentru a face analiza corectă a acestor tip de erori, însă prin utilizarea acestui utilitar nu aveți nevoie de aptitudini de depanare pentru a fi capabil de a afla ce drivere cauzează probleme la computer.

WhoCrashed
Download WhoCrashed
Version: 5.02
1747 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.resplendence.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 14, 2014