Download Wave Editor

Wave Editor este un program rapid și ușor de editare digitală audio pentru Windows oferind un mediu de editare puternic și ușor de utilizat, care se potrivește mai ales pentru începători, având capabilități de editare de bază cum ar fi: cut, copy, paste și de a șterge părți din înregistrare. Spre deosebire de alte editoare sunet bazate pe același motor ActiveX, Wave Editor a fost dezvoltat de la zero pentru a fi ușor de utilizat și rapid. Interfața cu utilizatorul a fost proiectată pentru precizie și ușurința în utilizare.

Caracteristică cheie a Wave Editor este un simpla selecție de blocuri audio în timpul redării. Editare nedistructivă vă permite să efectuați modificări simulate la un track audio fără a suprascrie fișierul original. Operațiunile puse la dispoziția utilizatorului sunt, printre altele Cut, Copy, Paste, Delete, Normalize, Insert Silence, amplificare cu Peak limiter, Fade In, Fade Out, salvarea fragmentului selectat, Reverse/Invert, Undo/Redo nelimitat, Play/Pause/Stop, salvarea în format WAV sau MP3, etc.

Wave Editor poate lucra cu fișiere audio de maximum 2GB, 8bit, 16bit per eșantion, gama de frecvențe între 8000 Hz-96000 Hz în ambele moduri, mono sau stereo, iar formatele suportate sunt, printre altele MP3, WMA, WAV (PCM, ADPCM, GSM61, DSP, A-LAW, U-LAW, etc.

 

Wave Editor
Download Wave Editor
Version: 3.3.3
12512 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.wave-editor.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014