Download Vuze

Clientul Vuze Bittorrent este o aplicație ce utilizează protocolul P2P (peer-2-peer) care, deși este un downloader complet bittorrent, nu își va lăsa amprenta în mod vizibil asupra performanței calculatorului prin descărcarea rapidă a torrentelor. Vuze poate fi folosit atât pentru căutarea și descărărcarea torrentelor de pe diverse trackere, dar și de la prieteni prin intermediul link-urilor magnet, sau de oriunde altundeva pe web.

Odată ce ați găsit un torrent Vuze Bittorrent simplifică descărcarea conținutului și optimizează în mod automat viteza de download torrent. Managerul de download torrente încorporat în Vuze vă permite să vizualizați starea la fiecare din fișierele BitTorrent. După ce torentele au fost descărcate Vuze face simplă vizionarea și/sau ascultarea conținutului descărcat. Vuze suportă pur și simplu orice player veți rula pentru previzualizarea conținutului torrentelor.

Pentru a permite chiar mai mult control asupra torrentelor, Vuze vă permite să gestionați de la distanță (remote) coada de descărcare fișiere, în orice browser veți folosi. În plus, Vuze are un transcodificator video de integrat care va converti orice video într-un format nativ pentru a fi compatibil cu iPhone, iPod, iPad, Xbox, PS3, și multe alte dispozitive.

Vuze
Download Vuze
Version: 5.9
9172 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Germană, Franceză, Română
Autor URI:http://www.vuze.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014