Download VLC Media Player

VLC Media Player este cel mai popular și robust player gratuit cunoscut.  A fost lansat public în 2001 de către o organizație non-profit, VideoLAN,  devenind rapid foarte popular  prin versatilitatea sa, multi-format, capacitățile sale avansate de redare. Fiind ușor de utilizat, având o interfața intuitivă și o gama foarte mare de opțiuni de personalizare ce au ajutat la ocuparea rapidă a unei poziţii în top-ul celor mai utilizate programe de acest gen, VLC își merită pe deplin reputația formată de-a lungul existenței sale.

VLC Media Player poate reda MPEG,  AVI, RMBV, FLV, QuickTime, WMV, MP4, MKV și o mulţime de alte formate de fișiere media, un avantaj constituindu-l faptul că beneficiază de codecuri incluse, spre diferență de cu playerele clasice care necesită instalarea unor pachete suplimentare de codecuri.
Cea mai recentă versiune de VLC, are în componența sa instrumente și servicii excelente, care acoperă totul, de la redare multimedia, configurarea propriului server de streaming pe internet, înregistrarea video din surse externe, transcodare și mai multe facilități utile.

VLC Media Player
17488 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Română
Autor URI:http://www.videolan.org
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Mac OS X, Linux
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 6, 2014