Download VideoPad Video Editor

Proiectat pentru a fi simplu și intuitiv, VideoPad este un program complet echipat de editare video pentru a crea clipuri video cu aspect profesional în câteva minute. Programul este capabil să editeze conținutul video de la orice camera video; mai mult, poate captura semnalul video de la o camera DV, VHS, camera web, sau de a importa aproape orice format de fișier video, inclusiv AVI, WMV, 3GP, WMV și divx.

Dintre caracteristicile VideoPad Video Editor merită amintite multitudinea de opțiuni de tranziție și peste 50 de efecte vizuale ce pot adăuga o notă profesională clipurilor video create. Se pot crea clipuri video pentru a fi inscripționate pe DVD/CD-uri, pentru a fi postate pe YouTube, sau pentru a fi redate pe dispozitive portabile.

În afară de aceste caracteristici, VideoPad Video Editor oferă posibilitatea de optimizare video completă, ajustarea culorilor, accelerarea sau redarea de clipuri video invers, reducerea tremurul camerei cu stabilizare video, cât și posibilitatea inserării imaginilor digitale personale și, mai mult, suport (plugin) pentru VirtualDub.

VideoPad Video Editor
8728 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.nchsoftware.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 10, 2014