Download Universal Simlock Remover

Universal Simlock Remover este un pachet de programe gratuite ce pot fi folosite în scopul decodării telefoanelor mobile, pentru utilizarea acestora cu o cartelă de la alt operator decât cel de la care au fost achiziționate în cadrul unei promoții.

Aplicațiile pe care le veți regăsi în cadrul pachetului Universal Simlock Remover sunt listate în funcție de numele fabricanților de telefoane. Astfel, pentru a putea localiza și utiliza oricare dintre programele dedicate deblocării telefoanelor Samsung, de exemplu, mai întâi va trebui să faceți click pe semnul + dinaintea opțiunii cu același nume, aflată în lista din fila Software.

Ca în cazul tuturor programelor de decodat telefoane, nici de această dată nu veți găsi vreun program util pentru decodarea telefoanelor proaspăt lansate pe piață, iar asta deoarece este nevoie de timp în scopul identificării și implementării unei metode de deblocare a rețelei.

Dacă telefonul pe care încercați să-l decodați nu se numără printre cele mai recente care au apărut în magazine, aveți mari șanse să îl puteți decoda cu ajutorul acestui program. Oricum, nu aveți nimic de pierdut încercându-l, ci din contra, câștigați o șansa de a vă atinge scopul.

Universal Simlock Remover
1778 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:gsm-support.net
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:iulie 15, 2014