Download Universal Advance Unlocker

Universal Advance Unlocker este un program gratuit pentru Windows ce poate fi utilizat la decodarea telefoanelor unei game variate de producători, de la Samsung la LG, Huawei și Motorola, fără a omite niciunul dintre brandurile cunoscute pe plan mondial.

Universal Advance Unlocker calculează, în funcție de fabricantul, modelul și numărul unic de identificare (IMEI) codul de deblocare al rețelei pentru respectivul terminal, ceea ce ne va scuti de schimbarea firmware-ului sau de înlocuirea unor componente.

A fost realizat de către Josedavido & Dawood1208, dezvoltatori ai mai multor instrumente și utilitare GSM, și poate fi instalat și utilizat în orice calculator cu Windows XP sau versiuni mai noi ale sistemului de operare de la Microsoft.

Succesul nu este garantat, însă cum nu vă costă nimic să-l descărcați, instalați și încercați, în cel mai rău caz va trebui dezinstalat, deci n-aveți nimic de pierdut, ci doar de câștigat dacă telefonul pe care încercați să-l folosiți cu alt operator se află în baza sa de date.

Universal Advance Unlocker
3122 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://forum.gsmhosting.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:martie 22, 2012