Download TVUPlayer

TVUPlayer este un program care facilitează vizionarea posturilor TV prin Internet. Acesta vine cu 21 de canale de televiziune și, deși acordă o atenție celor care transmit evenimente sportive, din listă nu lipsesc nici posturile generaliste.

Programul funcționează pe baza unui sistem de tip P2P (peer-to-peer), similar celui utilizat de uTorrent, adică unul care transformă PC-urile utilizatorilor săi în receptoare și emițătoare. Astfel, cu cât mai mare este numărul de utilizatori ce-l folosesc în acel moment, cu atât transmisiunile sunt mai fluide și stream-ul de o mai bună calitate.

Din punct de vedere al resurselor, TVUPlayer nu este un program pretențios, acesta putând fi utilizat, deopotrivă, atât în sisteme mai nou cât și în sisteme învechite. În schimb, pentru o experiență când mai bună la utilizare, este necesară o conexiune rapidă la Internet.

Conform dezvoltatorului, TVUPlayer poate fi instalat și utilizat în orice computer cu Windows XP, sau cu o versiune mai recentă a Windows. Este necesar și browserul Internet Explorer.

TVUPlayer
Download TVUPlayer
Version: 2.5.0 Build 1851
2566 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:TVU networks
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Cerințe de sistem:.NET Framework 3.5
Licența:Freeware
Data adăugării:februarie 1, 2016