Download SpeedFan

SpeedFan vă permite să aveți o viziune mai profundă al statutului calculatorului. Aproape fiecare calculator include suport pentru monitorizarea hardware. Accesarea senzorilor digitali de temperatură este foarte util. Dacă încercați să vă dați seama de ce PC-ul se blochează în ​​sarcină grea, sau după câteva ore de utilizare, SpeedFan vă poate ajuta să găsiți cauza reală. De foarte multe ori, este o sursă de slabă putere, sau un radiator instalat necorespunzător care duce la comportamente pe care aveți tendința de a le asocia (incorect) cu erori ale sistemul de operare

SpeedFan analizează automat calculatorul pentru obținerea informațiilor utile, primindu-le de la senzorii hardware, oferindu-vă o imagine amplă a graficelor temperaturilor, tensiunilor și vitezele ventilatoarelor. În cazuri rare, BIOS-ul nu activează astfel de caracteristici, însă SpeedFan încearcă activarea lor atâtă timp cât această operațiune se va executa în siguranță.

SpeedFan pot accesa informații de stare ale drive-urilor tip EIDE, SATA și chiar SCSI, care pot fi folosite pentru a diagnostica defecțiuni actuale și viitoare ale hard disk-urilorAcest lucru este cunoscut sub numele de S.M.A.R.T. (Analiza de monitorizare auto și tehnologia de raportare). La cel mai scăzut nivel, SpeedFan poate accesa senzori digitali de temperatura, dar caracteristica sa principală este capacitatea sa de a controla viteza ventilatorului în funcție de temperatura din interiorul PC-ului, reducând astfel zgomotul.

SpeedFan
Download SpeedFan
Version: 4.50
287 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.almico.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 10, 2014