Download Songr

Descărcarea și ascultarea de muzică de pe Internet nu este nimic nou pentru majoritatea dintre noi și, de fapt, pentru mulți oameni este o parte din activitatea lor de pe Internet. Songr este un instrument foarte intuitiv și eficient pentru a căuta, descărca muzică și să o ascultați imediat pe computer. Acesta vă permite să căutați în funcție de album sau titlul melodiei, afișând rapid o listă cu rezultatele căutării.

Cu Songr veți avea posibilitatea să descărcați muzică fără a fi nevoiți să folosiți clienți P2P, sau diferite motoare de căutare pentru muzică, pur și simplu descărcați și instalați programul, după care puteți să începeți procesul de căutare și descărcare de muzică, sau să redați fluxul în mod direct.

Ați auzit o melodie dar nu îi cunoașteți numele, autorul sau interpretul? Nimic mai simplu, tastați unele dintre versurile sale în căsuța de căutare, iar Songr vă va oferi o previzualizare și posibilitatea de a descărca melodia respectivă. Songr este unul dintre cele mai eficiente moduri de a vă completa biblioteca muzicală din calculator.

Songr
Download Songr
Version: 2.0
10426 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:Andrea Martinelli
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 12, 2014