Download Re-Enable

Atât virușii cât și programele rău intenționate atacă și blochează deseori instrumentele de bază ale sistemului de operare Windows, pentru a împiedica utilizatorul să le elimine din computer. Instrumente cum ar fi Registry Editor, Control Panel sau funcția Run command dispar fără urmă de sistem ca urmare a unui astfel de atac.

Re-Enable este o soluție la această problemă. Un utilitar simplu care vă permite să reactivați aceste și alte caracteristici asemănătoare cu ușurință. Mai exact, cu Re-Enable puteți reactiva Registry Editor, funcția Run, Panoul de control, secțiunea My Computer, Task Manager, CMD, Task Scheduler, Ms-Config, Search, Folder Options, Meniurile Contextuale, System Restore, samd.

Interfața programului este minimalistă, curată și foarte intuitivă, motiv pentru care consider că poate fi utilizat de către fiecare utilizator, indiferent de experiența avută în administrarea unui computer. Astfel, cu ajutorul său, în doar câteva secunde și cu doar câteva click-uri, utilizatorul recapătă acces la principalele instrumente de sistem, fără a mai fi nevoit să apeleze în acest scop la un specialist.

Deși dacă ținem cont de faptul că vorbim de un program de reparare a sistemului, iar în astfel de cazuri consumul de resurse n-are de ce să fie un criteriu important (cu atât mai puțin cu cât astfel de instrumente se rulează doar atunci când e nevoie de ele, nicidecum în permanență ori periodic), totuși merită menționat faptul că Re-Enable abia dacă ajunge să ocupe 2 MB de memorie, iar acest aspect devine important în cazul sistemelor a căror resurse sunt acaparate de malware.

Re-Enable
Download Re-Enable
Version: 2.0
111 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:tangosoft.co.uk
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 7, 2014