Download Power Sound Editor

Dacă sunteți în căutarea unui program gratuit cu ajutorul căruia să înregistrați editaț și exportați sunetele din calculator  într-o varietate de formate, Power Sound Editor este ceea ce aveți nevoie.Programul are mult mai multe funcțiiintegrate decât ar avea nevoie un utilizator casnic. Interfața este destul de simplă pentru oricine cu oarecare experiență în editarea audio-video, deși poate părea un pic complicat la început.

Cu Power Sound Editor se poate crea un nou fișier audio de la un microfon sau placa de sunet, precum și fișiere MP3, CD, DVD, Windows Media Player, sau audio streaming on-line. Opțiunile de editare includ posibilități ca ștergere, cut, copy, paste, mixare și, de asemenea, puteți alege dintr-o gamă vastă de efecte, care este impresionantă pentru un program gratuit: printre altele, vibrato, invertit, întârziere, ecou, cor, tăcere și estompare.

Power Sound Editor Free suportă o gamă largă de formate audio, cum ar fi MPEG (MP3, MP2), WAV, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, Melodii Audio și Dialogic VOX.

Power Sound Editor
2063 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.free-sound-editor.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014