Download NetLimiter

NetLimiter este un program care controlează lățimea de bandă a fiecărei aplicații dintre cele instalate în computer și care utilizează conexiunea la Internet.

NetLimiter acționează într-un mod similar unui firewall, cu diferența că vă permite să specificați ce lățime de bandă va fi alocată fiecărei aplicații în parte, valoarea acesteia putând fi stabilită individual sau per total.

NetLimiter nu este util doar pentru a distribui mai eficient lățimea de bandă a conexiunii, ci, de asemenea, este util și în cazul în care folosiți la comun cu alte persoane aceeași conexiune la Internet și vreți, de exemplu, să nu acaparați mai mult de 10-20 KB/s din aceasta. Astffel, va fi suficient să specificați lățimea maximă ce va fi utilizată pentru a nu dezavantaja celelalte persoane.

Sunt oferite statistici exacte și amănunțite privind traficul fiecărui program în parte, fiind posibilă vizualizarea cantității totale de date transferate prin rețea, încărcate sau descărcate, de un program anume pe întreaga perioadă de timp sau doar într-un interval prestabilit.

Versiunea Pro a NetLimiter include funcții precum administrarea la distanță, gestionarea utilizatorilor și permisiunile alocate acestora, filtre și chiar un firewall eficient.

NetLimiter
Download NetLimiter
Version: 3.0.0.11
265 Downloads
Detalii
Autor URI:netlimiter.com
OS:Windows 8
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014