Download KMPlayer

KMPlayer este un versatil player multimedia, care pot acoperi diferite tipuri de formate conținute. Player-ul nu necesită instalarea vreunui pachet de codecuri separate, deoarece are integrat propriul pachet intern de codecuri. Din gama largă de formate multimedia suportate, merită amintite cele audio AC3, DTS, MPEG1, 2, AAC, WMA 7, 8, OGG, etc, iar codecurile video interne sunt procesate direct în player fiind mult mai rapid si mai sigur. De asemenea, KMPlayer suportă toate codecurile ffdshow și suportă în plus MPEG1 / 2.

Dacă sunteți un utilizator care consideră că este incomod să instaleze pachete de codecuri externe pentru redare multimedia și dețineți un calculator fără prea mari performanțe ale procesorului, atunci KMPlayer este exact ceea ce aveți nevoie. Mai mult, programul are suport pentru redare CD/DVD-uri, fișiere media în format ISO și multe altele.

KMPlayer este complet gratuit  și poate fi descărcat și pe dispozitive mobile ce rulează sistemele de operare Android și iOS de pe Google Play sau AppStore. În privința sistemelor desktop sau laptopuri, este compatibil cu toate versiunile sistemului Windows și Mac OS.

 

KMPlayer
Download KMPlayer
Version: 3.9.0.126
5315 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Germană, Franceză, Română
Autor URI:http://www.kmplayer.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Mac OS X
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014