Download Kantaris Media Player

Kantaris Media Player este un media player gratuit, open-source, construit pe acelasi motor de redare ca VLC Media Player de la Videolan, dar cu mai mult confort în utilizare și un skin elegant, stilat. Aspectul său este similar cu Windows Media Player, de asemenea, dar cu multe îmbunătățiri și actualizări, fiind așa cum am precizat open source.

Pachetul de codecuri integrate ca și VLC Media Player dar și alte playere multimedia performante, Kantaris nu sacrifică performanța de redare pentru comoditate. Kantaris poate prelua, de asemenea, informații mass-media on-line, oferă combinații de taste rapide pentru confortul utilizatorului, vedere full-screen, iar cele mai multe dintre caracteristicile sale sunt ușor de utilizat, similare cu alte altor playere multimedia.

Kantaris poate reda aproape orice se poate reda, de la formate specifice ca AVI (DivX, Xvid, H264), MPEG, MGEGAVC, WMV, MOV, MKV, FLV, MP3, WMA, OGG, etc, la DVD-uri și CD-uri audio. Player-ul afișează, de asemenea, vizualizări deosebite pentru fișierele  muzicale. Kantaris este un cu totul nou player media bazat pe codul de client VideoLan (VLC) și biblioteca audio Bass. Kantaris are o interfață grafică similară cu Windows Media Player.

Kantaris Media Player
1598 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://kantaris.en.softonic.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014