Download K-Lite Codec Pack

K-Lite Codec Pack, după cum propriul său nume o indică, este un pachet variat de codecuri fără de care playerele video și audio instalate în calculatorul personal nu ar putea reda unele dintre dintre formatele de fișiere multimedia cu care avem de-a face în activitatea zilnică.

Pachetul include un total de 40 de codecuri video și audio, printre acestea numărându-se și codecurile pentru redarea formatelor AVI, MKV, MP4, FLV, MPEG, MOV, TS, M2TS, WMV, RM, RMVB, OGM, WebM, MP3, FLAC, M4A, AAC, OGG, 3GP, AMR, APE, MKA și Opus.

K-Lite Codec Pack este disponibil în patru versiuni distincte. În primul rând avem versiunea Basic, care include codecurile necesare redării fișierelor video și a subtitrărilor acestora, dar și codecurile necesare redării celor mai răspândite formate de fișiere audio.

Celelalte versiuni ale sale, respectiv Standard, Full și Mega, se diferențiază de primul prin o gamă mai variată de codecuri, în special codecuri necesare „codării” fișierelor video și audio de orice tip, necesitate în special de către programele de conversie multimedia.

K-Lite Codec Pack
1553 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.codecguide.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:februarie 2, 2016