Download VoipConnect

VoipConnect este o aplicație Windows care vă permite să efectuați apeluri peste tot în lume direct de pe calculator. VoipConnect asigură o modalitate foarte bună de a păstra legătura cu prietenii, colegii și familia fără a utiliza alte instrumente software suplimentare sau cerințe speciale de hardware. În plus, vă permite să testați conexiunea la Internet și să verificați o serie de parametri de rețea: întârziere în rețea, pierderi de pachete, evaluare a calității, etc.

În cazul în care rata de calitate este mai mică decât cea recomandată, utilizatorii vor fi redirecționați în fereastra browser-ului care le va arăta cum să crească calitatea apelurilor.

Pentru a obține apeluri de înaltă calitate, VoipConnect vă permite să optimizați setările audio. Cu ajutorul asistentului de configurare, puteți configura rapid dispozitivele audio (boxe / setul cu cască și microfon), în scopul îmbunătățirii calității apelurilor. Interfața grafică și multiplele opțiuni și setări utile vă vor impresiona cu siguranță.

Veți fi capabil să gestionați cu ușurință agenda, personaliza setările de profil personal și să efectuați atât apeluri Phone2Phone, cât și Dialpad.De asemenea, VoipConnect permite utilizatorilor să trimită rapid mesaje SMS prietenilor, colegilor sau familiei. Folosind VoipConnect, vă veți transforma PC-ul într-un telefon cu caracteristici complete.

VoipConnect este recomandat pentru oricine este în căutarea unei aplicații de telefonie puternică, pentru că asigură o mulțime de opțiuni și, în același timp, oferă o modalitate eficientă de a efectua apeluri peste tot în lume.

VoipConnect
Download VoipConnect
Version: 4.14.745
3195 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:https://www.justvoip.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014