Download Hooker

Hooker este o mică aplicație de înregistrat activitatea tastaturii, permițând capturarea tuturor intrărilor făcute de către utilizator, inclusiv orice modificare din clipboard. Procesul activ curent poate fi utilizat pentru filtrarea datelor capturate. Capturarea intrărilor tastaturii se face în modul Unicode, deci se poate captura corect caractere din orice limbă, chiar combinații de taste, cum ar fi accente.

Caracteristica de creare avansată a jurnalelor tip logg poate salva periodic toată activitatea într-un fișier jurnal, trimiterea sa prin e-mail sau încărcarea pe un server FTP. Programul rulează complet ascuns în timpul funcționării normale și este accesibil doar cu o combinație secretă de taste (și o parolă corectă în versiune Pro”).

În noua versiune, componentele de bază au fost complet rescrise pentru a aborda o serie de probleme importante, de exemplu: un impact redus la minim asupra sistemului și interferența cu aplicatii urmărite, îmbunătățirea funcției de captare a  activității în procesele pe 64 de biți, capacitatea de a capta activ informații, capacitatea de a filtra numele proceselor și multe altele.

Hooker
2353 Downloads
Detalii
Autor URI:den4b.com
OS:Windows 8
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 11, 2014