Download Hardware sensors monitor

Hardware sensors monitor utilizează cipuri senzor inteligente de pe plăcile de bază pentru a monitoriza temperaturile sistemului, ale procesorului, tensiuni și ventilatoarele de răcire pentru a preveni dezastrele, cum ar fi instabilitatea sistemului sau eventuale daune. Programul este destul de prietenos cu resursele sistemului, rulând în fundal în zona de notificare, și monitorizează continuu diferiți parametri. Prin clic pe pictograma sa, veți vedea valoarea în timp real pentru fiecare componentă. Hmonitor suporta toate versiunile de Windows moderne: Windows 7, Vista, 2008, XP, 2003, 2000, NT4, inclusiv edițiile x64.

După ce a detectat o stare de supraîncălzire, Hmonitor poate efectua o serie de sarcini. În primul rând, poate avertiza printr-un sunet de alarmă când un eveniment nedorit intervine în buna funcționare a sistemului instalat. Mai mult, Hardware sensors monitor poate genera în fiecare minut rapoarte printr-un fișier ce se va salva automat pe hard disk.

Opțiunile programului vă oferă posibilitatea de a stabili pragurile de alertă, „zona galbenă” și „zona roșie” a temperaturilor pentru placa de bază și procesor. De asemenea, se poate seta numărul minim de rotații pe minut (RPM) al ventilatoarelor înainte de emiterea un avertisment. În plus, pot fi ajustate valorile nominale și pragurile parametrilor de tensiune.

Hardware sensors monitor
485 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.hmonitor.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 10, 2014