Download Google Play (Magazinul Play) APK

Google Play, sau Magazinul Play, este o aplicație pentru dispozitivele cu Android, indiferent că vorbim smartphone-uri, tablete, televizoare inteligente, șamd, care oferă acces la serviciul cu același nume, având rolul de a ne conecta dispozitivul la acesta.

Accesul la serviciul Magazinul Play se obține prin intermediul adresei de email și a parolei cu care accesăm în mod normal contul Google asociat respectivului dispozitiv, cunoscut și sub numele de „contul de gmail”.

Prin Google Play / Magazinul Play, putem descărca și instala în propriul smartphone aplicații dezvoltate de Google, cum ar fi Gmail, Calendar, YouTube, precum și aplicații dezvoltate de alții. De asemenea, vom putea cumpăra cărți sau ziare.

De asemenea, ne vom putea abona la servicii (cum ar fi Google Play Music, YouTube Red, Spotify, etc.) vom putea scrie recenzii la aplicațiile pe care le-am instalat și le folosim. Dacă nu a fost configurată altfel, aplicația va identifica actualizările periodice și le va instala în mod automat pentru ca noi să beneficie de îmbunătățirile aduse noii versiuni.

Dacă ați achiziționat recent un smartphone, o tabletă, sau orice alt dispozitiv cu Android și ați constatat că acestuia îi lipsește Magazinul Play, îl puteți instalat, în situația în care nu ați mai făcut niciodată acest lucru, urmând indicațiile din acest tutorial.

Google Play APK
Download Google Play APK
Version: 7.2.13
38765 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://google.com
OS:Android
Licența:Freeware
Data adăugării:noiembrie 12, 2016