Download GOM Player

GOM Media Player este un player audio-video ce redă  cu ușurință aproape orice format multimedia. Cu o interfață simplă și prietenoasă, funcționalități avansate, și eticheta de pret GRATUIT, este singurul media player care aveți nevoie. Programul este un player de nouă generație, care vă permite să utilizați rapid și convenabil avantajele tehnologiilor digitale. GRM folosește o utilizare scăzută a procesorului, oferindu-vă cea mai bună imagine posibilă și calitatea înaltă a subtitrării, putând reda fișiere incomplete fără autiliza memoria tampon (buffering).

Pachetul de codecuri integrate și serviciul Codec Finder vă oferă satisfacție totală în redarea unei vaste game de formate suportate ca AC3, OGG, XviD, Div1, Div2, Div 3, DIV4, DIV5, DIV6, DivX, DX50, MP41, MP42, MP43, H263, AP41, MPG4, mp4s, M4S2, MP4V, BLZO, MJPG, RMP4, DXGM, H264, etc.

În plus, serviciul Codec Finder ajută la instalarea codecurilor; spunându-vă exact ce codec ar trebui să instalați și de unde îl puteți descărca. Acest serviciu este puternic, ușor de utilizat, și extrem de interactiv. Cu ajutorul lui puteți viziona orice fișiere media de diferite formate.

GOM Player
Download GOM Player
Version: 2.2.62.5209
2144 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.gomlab.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014