Download GetGo Downloader

GetGo Downloader este o aplicație pentru a descărca videoclipurile preferate și / sau audio oferind posibilitatea să le vizualizați offline pe computer sau de pe alte dispozitive suportate într-o serie largă de formate. Vorbind la modul general, GetGo Downloader nu este cea mai bună aplicație de acest gen, dar a reușit să descarce un film de 3 minute în puțin peste 2 minute, formatul de ieșire fiind MP4 pentru un dispozitiv iPod Touch.

Există 13 opțiuni ale formatului de ieșire din care să alegeți, ceea ce înseamnă mai mult decât un număr decent. Deși denumirea sa sugerează descărcarea numai de pe un portal anume, această aplicație suportă, de asemenea, descărcarea de MetaCafe și Dailymotion. Secțiunea de ajutor nu oferă mai mult decât o listă a unora dintre caracteristicile sale, dar acesta poate fi completat în timp real pe pagina web.

Utilizarea sa este foarte simplă, introduceți URL-ul, alegeți formatul de ieșire și faceți clic pe Start. Nu mai rămâne decât să alegeți locația unde veți salva fișierul, urmând descărcarea sa.

GetGo Downloader
Download GetGo Downloader
Version: 1.8.0.1557
4843 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://download.cnet.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014