Download FurMark

FurMark este un punct de referință OpenGL de testare foarte intensă, care utilizează algoritmi de randare pentru a măsura performanța randării plăcii grafice. Redare randării este special adaptată la supraîncălzirea GPU și de aceea FurMark este, de asemenea, un instrument perfect de test al stabilității și de stres (de asemenea, numit GPU burner) pentru placa grafică.

FurMark necesită o placă grafică compatibilă OpenGL 2.0: NVIDIA GeForce 6 (sau superioară), AMD / ATI Radeon 9600 (sau superioară), Intel HD Graphics 2000/3000 sau o serie S3 Graphics Chrome 400 cu cele mai recente drivere grafice. La sfârșitul testului de referință, citiți numărul de puncte în caseta de dialog rezultată. Scorul pe bază de puncte este simplu, fiind numărul de cadre care s-au afișat în timpul testului. Astfel, cu cât este mai mare scorul, cu atât mai puternic este sistemul grafic.

Puteți valida, de asemenea, scorul online: doar să faceți clic pe butonul Submit. Această acțiune va trimite datele scorului la serverul oZone3D.Net și veți obține în schimb un ID de validare, care permite o verificare online a scorului.

FurMark
Download FurMark
Version: 1.14.1
2259 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Germană, Franceză
Autor URI:http://www.ozone3d.net
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 14, 2014