Download Driver Easy

Driver Easy este un puternic instrument care vă poate ajuta să descărcați și actualizați driverele într-un mod rapid și ușor. Acesta vă oferă acces rapid la cele mai recente drivere folosind un scanner, care compară driverele din baza de date cu driverele de pe computer, și apoi actualizează driverele vechi și instalează driverele lipsă ale dispozitivelor necunoscute.

Driver Easy este compatibil cu Windows XP, Vista, 7, 8 și 8,1, atât versiunea pe 32 de biți și 64 de biți. Driver Easy vine în două versiuni, versiunea gratuită și versiunea Professional. Versiunea gratuită Driver Easy poate scana în mod automat toate driverele noi și drivere lipsă, oferindu-vă posibilitatea să le descărcați și instalați-le unul câte unul.

Funcția de scanare offline vă permite să localizați driverele de rețea pentru calculatoare care nu are acces la internet. Cea mai impresionantă caracteristică, cea de dezinstalare driver, vă permite să dezinstalați driverele individuale de care nu mai aveți nevoie, astfel încât să mențină PC-ul curat. Mai mult, interfața prietenoasă și răspunsul rapid de analiză sistem fac utilizarea sa foarte simplă, la îndemâna oricui.

DriverEasy
Download DriverEasy
Version: 4.7.8.14308
4341 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.drivereasy.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014