Download CPU-Z

CPUZ este un utilitar gratuit care adună informații despre unele dintre principalele dispozitive de sistem. CPUZ nu are nevoie să fie instalat, doar dezarhivați fișierele într-un director și rulați fișierul executabil. În scopul de a elimina programul, doar ștergeți fișierele. Începând cu versiunea 1.25 oferă suport pentru noul Pentium 4 J și procesoare Pentium M Intel, acesta susține chipset-uri nForce 4 și altele. O noutate a programului este un proces de validare care să ateste autenticitatea informațiilor obținute.

CPUZ analizează în profunzime, comparativ cu instrumentele prevăzute în sistemul de operare Windows, pentru a identifica diferitele componente hardware, astfel, ajută la identificarea unor componente fără a fi nevoie de a deschide carcasa; în special revizuirea de bază și rata clock RAM. În ultima versiune a fost integrată o filă pentru placă grafică.

Acesta are o capacitate neobisnuită de a detecta în mod direct caracteristicile hardware, cum ar fi capacitatea de a accesa, citi, și afișa datele SPD din module de memorie. Capacitatea de a documenta viteza de ceas este un instrument important pentru overclockeri, ca o modalitate de a dovedi vitezele CPU realizate prin diverse experimente.

CPU-Z
Download CPU-Z
Version: 1.71
1765 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.cpuid.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 10, 2014