Download CommView for WiFi

CommView for WiFi este un monitor și analizor de rețele Wireless de 802.11 de retele / b / g / n / ac. Încărcat cu multe caracteristici ușor de utilizat, CommView for WiFi combină performanța și flexibilitatea cu o usurinta de utilizare de neegalat în industrie.

CommView for WiFi capturează fiecare pachet de date pentru a afișa informații importante, cum ar fi lista de puncte de acces și stații, statistici de pe-nod și per canal, puterea semnalului, o listă de pachete și conexiuni de rețea, diagrame de distribuție de protocol, etc. Prin furnizarea acestor informații, CommView for WiFi vă permite să vizualizați și să examinați pachete, identifica probleme de rețea și pune la dispoziție funcții de depanare software și hardware.

CommView for WiFi include un modul VoIP pentru o analiză în profunzime, înregistrare, redare de comunicații de voce SIP și H.323.

Pachetele pot fi decriptate folosind algoritmul WEP definit de utilizator sau chei WPA-PSK și sunt decodate până la cel mai mic strat. Cu peste 100 de protocoale suportate, acest analizor de rețea vă permite să vedeți fiecare detaliu al unui pachet capturat. În plus, produsul oferă o interfață deschisă pentru conectarea în module de decodare personalizate.

CommView for WiFi este un instrument complet și la prețuri accesibile pentru administratori Wireless LAN, profesionisti de securitate, depanatori de rețea sau orice utilizator care vrea să aibă o imagine completă a traficului WLAN.

CommView for WiFi
2121 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.tamos.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Trial
Data adăugării:octombrie 6, 2014