Download ChrisTV Online

Uitați de TV tunere carduri, cabluri TV conectate la calculator sau receptoare satelit complicate, implicit și de plata abonamentului TV! ChrisTV Online! vă poate oferi satisfacție deplină, suportând de la conexiuni dial-ul la cele mai rapide. Folosind ChrisTV Online puteți viziona și înregistra orice canal TV la care vă oferă acces din cele peste 2000 de canale TV și peste 600 posturi de radio din intreaga lume (mai mult de 100 de țări).

Ca un bonus, puteți avea acces la fluxuri on-line cu videoclipuri muzicale, plus trailere de filme. O caracteristică remarcabilă a ChrisTV Online, pe care nu o veți găsi la alte produse similare, este modul de afișare cadru cu cadru, care vă permite să urmăriți un video într-o fereastră particularizată

Ultima versiune ChrisTV Online! este întregită prin adăugarea noilor fluxuri video din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Portugalia, Germania, peste 130 arabe canale de televiziune din Egipt, Emiratele Arabe Unite, Oman, Siria, Sudan, Qatar, Yemen, Kuweit, Iran, Irak, Bahrain, Tunisia, Arabia Saudită, Liban , Iordania, cât și a unor canale Premium ca ITV, BBC One, BBC Two, Channel 4, TVE, ARD, ZDF, Eurosport, Telemadrid, laSexta, Antena 3, CNN, Euronews, Discovery Channel.

ChrisTV Online
Download ChrisTV Online
Version: 10.60
53 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://online.chris-tv.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014