Download CCleaner

CCleaner este un utilitar foarte eficient și ușor de utilizat, care curăță și optimizează PC-ul pentru a-i asigura funcționarea la cea mai bună performanță. Scopul său principal este de a curăța toate fișierele inutile de pe Hard-Disk și prin urmare, la deschiderea programului veți vedea o listă cu principalele caracteristici ale Windows ce pot fi curățate. CCleaner va detecta, de asemenea, fișierele inutile ale aplicațiilor instalate în sistem, cum ar fi istoricul Google Earth sau Flash Player, și va permite eliminarea acestora. Instrumentul propriu de dezinstalare a programelor nu este foarte diferit de cel disponibil în Windows, dar este mai puternic deoarece monitorizează procesul de dezinstalare și identifică toate resturile ce vor trebui eliminate din computer.

E posibil ca la instalarea CCleaner să vă fie recomandată instalarea unui program terț Piriform, cum ar fi browserul Google Chrome, dacă acesta nu este prezent în computer. Decizia rămâne la latitudinea dumneavoastră, dar un lucru cert este faptul că dezvoltatorul nu va recomanda niciodată instalarea unui program care să pericliteze siguranța datelor din computerul dumneavoastră. În schimb, CCleaner este disponibil și în versiune portabilă, util dacă doriți să evitați instalarea sa în sistem.

Printre noutățile celor mai recente versiuni se enumeră și funcția Drive Wiper, accesibilă în ramura Tools a programului, care va curăța spațiul liber de pe Hard Disk sau întreaga unitate (partiție), oferind 4 tipuri de rescriere, respectiv unul, trei, șapte sau treizeci și cinci de cicluri de rescriere.

CCleaner curăță cu brio temporarele lăsate de browserele Google Chrome, Firefox, Opera și Internet Explorer, precum și resturile aplicațiilor și jocurilor Web, inclusiv cele bazate pe tehnologia HTML5. Este compatibil cu toate versiunile Windows, ambele platforme.

CCleaner
Download CCleaner
Version: 4.1.8
194 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.piriform.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 14, 2014