Download BSplayer

BSplayer este unul dintre cele mai apreciate playere multimedia și este utilizat de mai mult de 70 de milioane de utilizatori din întreagă lume fiind tradus în peste 90 de limbi. Dispunând de propriile codecuri, poate reda fără probleme orice fișier audio sau video fără intervenția utilizatorului, iar dacă descoperă că un anumit codec lipsește, îl descarcă automat.

În ciuda unei interfețe simpliste și minimaliste, este surprinzător cât de multe caracteristici de mare ajutor conține acest player. Practic, puteți găsi literalmente tot ce ați putea avea nevoie pentru redarea de conținut multimedia și-n plus, acesta vă permite să redați și salvați clipuri video de pe YouTube, în format HD, știe să descarce și afișeze afișeze subtitrări dual, etc.

Dintre principalele caracteristici ale acestui player merită amintite suportul și personalizarea subtitrărilor, căutarea lor automată după numele filmului, caracteristica ce permite controlul de la distanță, posibilitatea creării de bookmark-uri și posibilitatea personalizării aspectului cu diferite skin-uri, toate gratuite și la îndemâna utilizatorilor săi pe site-ul oficia.

BSplayer
Download BSplayer
Version: 2.67
3013 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Germană, Franceză, Română
Autor URI:http://www.bsplayer.com/
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 8, 2014