Download AV Voice Changer Software Diamond

Voice Changer Software Diamond 8.0 este cea mai recentă ediție din seria SOFTWARE Voice Changer și este concepută pentru a capta și a modifica orice intrare de voce de la aproape orice sursă și apoi de manipulare ca intrare pentru a crea o varietate de efecte, în scopul de a crea o ieșire vocală unică. Această serie a dezvoltat nickvoices” sau presetări pentru modificarea voce ce lucrează în timp real.

Voice Changer Software Diamond poate interacționa cu orice program de înregistrare și editare audio ca Sony Sound Forge, Adobe Audition, Audacity, Adobe Captivate, Camtasia, GoldWave, Reaper, Soundbooth, CrazyTalk, etc. De asemenea, funcționează cu majoritatea sistemelor voice-chat cu caracteristica game ca Second Life, World of Warcraft, EVE Online, Lord of the Rings Online, Everquest, Counter-Strike, Battlefield 2, Steam Joc Portal și multe altele.

Mai mult, funcționează bine cu multe alte aplicații de chat voce, VoIP și programe de mesagerie instant: Skype, Ventrilo, TeamSpeak, Yahoo Messenger, MSN Live Messenger, AIM, XFire, GoogleTalk, Roger Wilco, net2phone, GSC, X Lite, VoxOx, VoipStunt, VoipBuster, QQ, Psi, Mumber, Nimbuzz, Mohawk, Eyball Chat, Callcentric, și multe altele.

AV Voice Changer Software Diamond
2023 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.audio4fun.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014