Download Ares Galaxy

Ares este un client bittorent gratuit open source și chiar program de chat, care vă permite partajarea oricărui fișier, inclusiv imagini, audio, video, software, documente, etc. Tot cu ajutorul său, ca un membru al comunității virtuale, puteți căuta și descărca aproape orice fișier partajat de alți utilizatori. Cele mai recente versiuni oferă, de asemenea, ascultarea de posturi de radio prin Internet. Cu Ares vă puteți accesa camere de chat și/sau să vă faceți noi prieteni.

Ares este un client P2P dedicat partajării de fișiere. Acesta susține descărcarea de fișiere torrent, include un player multimedia și, cel mai bun din toate, este gratuit.

La fel ca eMule, BitTorrent sau uTorrent, Ares vă ajută să descărcați filme, muzică, programe, jocuri, imagini și alte fișiere (cu condiția ca acestea să nu fie acoperite de drepturi de autor).

Cu Ares puteți descărca un fișier din mai multe surse, îmbunătățind astfel viteza de download. Când vine vorba de viteza, există anumite aplicații ce promit accelerearea vitezei de download, ca Ares Galaxy SpeedUp sau Turbo Booster, dar suntem sceptici cu privire la eficacitatea lor.

Interfața Ares este simplă, intuitivă și ușor de utilizat. Cu doar un singur click, puteți accesa toate caracteristicile principale ale clientului (căutare, descărcare, chat, setări, biblioteci și navigarea pe Internet) de pe ecranul principal.

Ares este potrivit pentru cei care caută aplicații de file sharing intuitive și simple. Timpul de așteptare pentru download este minim, iar viteza de download este excelentă.

Ocazional (deși destul de rar), este posibil să aveți probleme de conectare, dar cu ajutorul instrumentului Ares Fix veți rezolva acest lucru rapid.

Ares Galaxy
Download Ares Galaxy
Version: 2.3.0
3932 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză, Română
Autor URI:http://aresgalaxy.sourceforge.net
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 6, 2014