Download 3DP Net

Căutarea și instalarea driverelor plăcii de bază pot da multe bătăi de cap oricui, mai ales unui utilizator mai puțin experimentat. 3DP Net este un mic program gratuit deosebit de util, care va minimiza efortul și timpul petrecut în găsirea driverele pentru componentele PC-ul. 3DP Net are capacitatea de a instala automat driverul de rețea potrivit pentru calculator, chiar dacă ați reinstalat Windows și nu puteți conecta la internet din cauza lipsei de driver adecvat.

3DP Net vor detecta adaptorul de rețea instalat în PC-ul dvs. și în mod automat alege driverul potrivit din baza sa de date integrată. Dacă ați lucru conexiune la internet, puteți alege pentru a descărca cele mai recente drivere pentru toate aceste componente. Vă recomandăm să rulați 3DP Net primul după reinstalarea Windows pentru a detecta adaptor de rețea și instalarea driver, apoi, o dată ce face rost de conexiune la internet, alerga 3DP Chip pentru alte drivere componente.

Micul utilitar este deosebit de util, oferind informațiile referitoare la procesor, placa de baza, placa video si placa de sunet instalate pe PC. Puteți alege, de asemenea, să copiați aceste informații în clipboard cu un singur clic pentru o utilizare ulterioară (cum ar fi postarea pe un forum).

3DP Net
Download 3DP Net
Version: 14.09.1
4046 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://www.3dpchip.com
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014