Download My Web TV

My Web TV este un program tuner TV Internet care vă permite să vizualizați peste 2000 de posturi TV online, din întreaga lume. Tot ce aveți nevoie este un calculator cu Windows instalat și o conexiune la Internet. Nu este nevoie de un card PC TV, deoarece canalele de televiziune sunt transmise prin intermediul conexiunii la internet. La fel de simplu ca la un televizor, este nevoie doar selectarea unui canal din listă, acesta fiind redat în fereastra principală.

My Web TV este ideal pentru persoanele interesate de programare alternativă, învățarea limbilor străine, culturi străine, de divertisment, sportive sau de știri. Există o mulțime de astfel de programe, calitatea vizionării canalelor TV variind foarte mult. Poate cea mai mare piatră de încercare pentru programele de acest gen este calitatea link-urilor incluse; de cele mai multe ori întâlnim programe care conțin o multime de canale de streaming TV, dar constatăm că jumătate din link-uri nu funcționează. Trebuie ținut cont că nu toate canalelel emit 24 de ore pe zi.

Interfața programului este bine organizată și atractivă, iar programul are mai multe caracteristici pe care nu le vedem de obicei la acest tip de programe. O caracteristică utilă este cea de previzualizare, în timp ce utilizatorii se uită la un canal în zona de vizualizare principală a programului, se poate previzualiza un alt canal într-o altă zonă mai mică. De asemenea, programul are o listă de canale favorite, fapt ce permite utilizatorilor să țină evidența canalele lor preferate.

My WebTV
Download My WebTV
Version: 2.2
14603 Downloads
Detalii
Limbi disponibile:Engleză
Autor URI:http://mywebtv.info
OS:Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Licența:Freeware
Data adăugării:octombrie 9, 2014